2351079880
Εργοστάσιο
2311821111
Κεντρική Διάθεση Θεσ/νίκης
2351038881
Κεντρική Διάθεση Κατερίνης

Πιστοποιήσεις

ISO 22000:2005

Το ISO 22000:2005 είναι διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Εκδόθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) το 2005 και ενσωματώνει τις: α) απαιτήσεις του HACCP β) απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας γ) γενικές αρχές των συστημάτων διαχείρισης, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων.

HACCP

To HACCP είναι διεθνής προδιαγραφή που βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων και η εφαρμογή του είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Η εταιρεία NICE εφαρμόζει αξιολόγηση ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP).

EUROCERT

Η Eurocert είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης, διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ. Η EUROCERT πιστοποιεί ότι η εταιρεία NICE «ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο: ΕΛΟΤ ΕΝ ΙΣΟ 22000:2005 για το ακόλουθο πεδίο εφαρμογής: Παραγωγή και Διανομή Συσκευασμένου Πάγου. Αρ. Πιστοποιητικού: 418/Τ.

EPIA

Η NICE είναι ιδρυτικό και τακτικό μέλος της E.P.I.A. (European Packaged Ice Association). Η EPIA είναι μια εμπορική ένωση που εκπροσωπεί το Ευρωπαϊκό δίκτυο παραγωγών εταιρειών συσκευασμένου πάγου.

Εμπορικές συνεργασίες

Ενδιαφέρεστε για αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nice

Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται να διευρύνει το δίκτυο των αντιπροσώπων της. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δίκτυο των αντιπροσώπων της εταιρείας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνήστε
Θέλετε να προμηθεύεστε πάγο για την επιχείρηση σας;

Η καλύτερη και συμφέρουσα λύση αγοράς πάγου για την επιχείρηση σας είναι η Nice και τα παγάκια της. Παράλληλα μπορείτε να αποκτήσετε έναν παγοκαταψύκτη με τη χρήση χρυσιδανείου. Επιλέξτε τη Nice για αποκλειστικό συνεργατη σας στον πάγο!

Παραγγείλτε

Νέα

The Bar Testament

Η Nice Ice στην επίσημη πρώτη της εταιρείας "The Bar Testament". Καλή επιτυχία!

Νέα συνεργασία

Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει τη έναρξη συνεργασίας με τα supermarkets ΑΒ Βασιλόπουλος. Μπορείτε πλέον να προμηθεύεστε τα παγάκια της Nice από όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Θέσεις εργασίας

Στο πλαίσιο της ανάπτυξή μας, η εταιρεία αναζητεί οδηγούς για τη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα προσόντα: δίπλωμα Γ κατηγρίας και δυνατότητα χρήσης Η/Υ. Στείλτε το βιογραφικό σας!

nice-ice-paok
Συνεργασία με ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει τη έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

nice-ice-makedonia-palace
Συνεργασία με Makedonia Palace

Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει τη έναρξη συνεργασίας με το Makedonia Palace.

Μέρος στην έκθεση IPIA100

Για 100 χρόνια, η IPIA εργάστηκε ακούραστα για να προσφέρει πρότυπα για ασφαλείς πάγους υψηλής ποιότητας.