Καθαρός πάγος.
Πιστοποιημένη ποιότητα.

Η NICE έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα και εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων που υπάρχουν στον κλάδο. Συγκεκριμένα, εφαρμόζει αξιολόγηση ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) των δραστηριοτήτων παραγωγής και διανομής, για να εξασφαλίζουμε καθημερινά ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε τον πάγο μας. Η εταιρία υποβάλλεται σε ετήσιους ελέγχους των εγκαταστάσεων και πρακτικών της παραγωγής, που πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους επιθεωρητές ασφαλείας τροφίμων.

Nice Ice Cubes, Λεπτά και Χοντρά Παγάκια

Παγάκια

Το δημοφιλέστερο ice tube. Πρόκειται για το κυλινδρικό παγάκι της NICE. Αμερικάνικης τεχνολογίας κυλινδρικό παγάκι με μικρή τρύπα στη μέση, ιδανικό για cocktail και ποτά. Παράγεται σε δύο μεγέθη διαφορετικών διαστάσεων. 1) Ice tube (40 x 27) και 2) Ice tube (45 x 35). Διατίθενται σε συσκευασία του 1,2 kg και 5 kg.

Nice Ice Ball, σφαιρικός πάγος

Ice Ball

Σφαιρικός πάγος με εξαιρετικό αργό λιώσιμο, περίμετρο 4,5 εκατοστά, αποκλειστικά από την NICE. Ιδανικός για κοκτέιλς και ποτά. Διατίθεται σε συσκευασία των 16 τεμαχίων.

Crushed Ice for Cocktails and Ice Coffees

Παγότριμμα

Το παγότριμμα είναι τριμμένος πάγος, ιδανικός για παγωμένους καφέδες όπως freddo, cocktail, αλλά και στην αρτοποιία και άλλες χρήσεις. Διατίθεται σε συσκευασία των 5.5 kg.

Nice Ice Column, Ορθογώνιος Πάγος με συσκευασία

Nice Column

Ορθογώνιος premium πάγος, ιδανικός για ποτά σε ψηλά ποτήρια, όπως Mojito ή το αγαπημένο Gin & Tonic.

Nice Ice Bags, Σακούλες Πάγου 1.5kg & 5kg Nice

Nice Bags

Ο συσκευασμένος πάγος της NICE φέρει το όνομα του προϊόντος, το λογότυπο της E.P.I.A. (European Packaged Ice Association), το barcode, το όνομα και τη διεύθυνση της εταιρείας καθώς και την ημερομηνία παραγωγής.

Nice Ice Cube, κυβικός πάγος με συγκευασία

Nice Cube

Premium ice από την NICE. Το μοναδικό Nice cube αποτελεί την κορυφαία επιλογή για το ποτό σας, προσφέροντας τη μέγιστη απόλαυση. Διατίθεται σε συσκευασίες των 6 τεμαχίων. Διαστάσεις 5 χ 5 εκατοστά.

Βρείτε τα προϊόντα μας!

Ο πάγος μας βρίσκεται παντού! Βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Επιλέξτε το πλήκτρο στο πάνω αριστερά μέρος του χάρτη, ώστε να επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει.