Πιστοποιημένα Προϊόντα

Η NICE έχει λάβει μέτρα και εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων που υπάρχουν στον κλάδο. Συγκεκριμένα εφαρμόζει αξιολόγηση ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) των δραστηριοτήτων παραγωγής και διανομής για εξασφάλιση ότι ο συγκεκριμένος πάγος είναι πάγος που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Η εταιρία υποβάλλεται σε ετήσιους ελέγχους των εγκαταστάσεων και πρακτικών της παραγωγής που πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους επιθεωρητές ασφαλείας τροφίμων.

Παγάκια

Το δημοφιλέστερο ice tube. Πρόκειται για το κυλινδρικό παγάκι της NICE. Αμερικάνικης τεχνολογίας κυλινδρικό παγάκι με μικρή τρύπα στη μέση, ιδανικό για coctail και ποτά. Παράγεται σε δύο μεγέθη διαφορετικών διαστάσεων. 1) Ice tube (40 x 27) και 2) Ice tube (45 x 35). Διατίθενται σε συσκευασία του 1,2 kg και 5 kg.

Παγότριμμα

Το παγότριμμα είναι τριμμένος πάγος ιδανικός για παγωμένους καφέδες όπως Freddo, coctail αλλά και στην αρτοποιία και άλλες χρήσεις. Διατίθεται σε συσκευασία των 5.5 kg.

Ice Ball

Σφαιρικός πάγος με εξαιρετικό αργό λιώσιμο, περίμετρο 4,5 εκατοστά, αποκλειστικά από την NICE. Ιδανικός για κοκτέιλς και ποτά. Διατίθεται σε συσκευασία των 16 τεμαχίων.

Ice Block

Παγοκολώνα τριών διαστάσεων. Προτείνεται για ογκομετρικά τρισδιάστατα γλυπτά πάγου και διακοσμητικά πάγου. Το προϊόν παράγεται κατά παραγγελία στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Nice Cube

Premium ice από την NICE. Το μοναδικό Nice cube αποτελεί την κορυφαία επιλογή για το ποτό σας, προσφέροντας τη μέγιστη απόλαυση. Διατίθεται σε συσκευασίες των 6 τεμαχίων. Διαστάσεις 5 χ 5 εκατοστά.

Nice Bags

Ο συσκευασμένος πάγος της NICE φέρει το όνομα του προϊόντος, το λογότυπο της E.P.I.A. (European Packaged Ice Association), το barcode, το όνομα και τη διεύθυνση της εταιρείας καθώς και την ημερομηνία παραγωγής.